Hotel Majestic Mamaia

Daca in articolul trecut v-am propus un hotel din sudul litoralului, mai exact din Saturn, astazi o sa ma intorc in partea aglomerata a acestuia: Mamaia. Acum mai multi ani am petrecut un sejur la Hotel Majestic si tin minte ca am fost foarte incantat de acest hotel, asa ca m-am hotarat sa vi-l prezint si voua.


Hotel Majestic Mamaia este un hotel de trei stele plus situat in partea de nord a statiunii, la 50 de metri de plaja, in imediata vecinatate a “celebrului” Rex – hotelul a carui parcare a ajuns un fel de expozitie auto, datorita super-masinilor prezente permanent acolo. Sper deosebire de acesta, Majestic nu e un hotel “de fite” ci mai degraba un hotel pentru clientii din categoria de mijloc.


Camerele hotelului sunt ok, curate, spatioase, cu vedere partiala spre mare, hotelul fiind orientat perpendicular pe tarm. Dotarile sunt specifice clasificarii de trei stele din care face parte: TV, telefon, minibar, baie cu dus, etc. Hotelul dispune de piscine exterioare, atat pentru adulti cat si pentru copii, loc de joaca si mai multe restaurante. De fapt acesta este punctul forte al hotelului – din punctul meu de vedere: serviciile legate de masa. Fiind construit pe o suprafata totala de 27.000 mp, hotelul dispune de terase generoase, pline de verdeata. Turistii pot alege din cele trei restaurante: Restaurant Majestic, Restaurantul pescaresc si Restaurantul “Protap”, acesta din urma avand in “dotare” un imens protap la care iubitorii gratarului vor saliva cu siguranta.

Tarifele de cazare la Hotel Majestic se incadreaza in zona de mijloc: nici prea mici dar nici exagerat de mari. De exemplu, pentru sezonul litoral 2012, un loc in camera dubla cu mic dejun inclus incepe de la 385 de lei de persoana pentru 5 nopti dar poate ajunge si pana la 1113 de lei, in sezon (01.07 – 15.07 si 25.08 – 31.08).