Cazare si relaxare in Brasov in Casa Muresan

An de an, turisti din toate colturile lumii vin in Romania pentru recreere, dar si pentru peisajele pitoresti care pastreaza inca puritatea naturii. Carpatii, dar si Delta Dunarii, sunt destinatii preferate si cautate de turisti, la fel si valurile albastre ala Marii Negre.


Pentru acei turisti care aleg ca destinatie Carpatii Romaniei, una dintre atractii o constituie Brasovul, oras foarte cunoscut peste hotare datorita Festivalului International “Cerbul de Aur”, dar si monumentelor orasului. Cele doua turnuri: Turnul Alb si Turnul Negru, Poarta Ecaterina, Strada Sforii sunt doar cateva dintre atractiile pe care Brasovul le ofera turistilor care poposesc aici pentru perioade mai lungi sau mai scurte de timp.

Si pentru ca timpul petrecut in oras sa fie o adevarata placere si relaxare, turistii au la dispozitie posibilitati de cazare in pensiuni rustice sau hoteluri elegante.

Un hotel Brasov care satisface toate cerintele de exigenta a unei cazari de patru stele, este Hotel Casa Muresan, care ofera un sejur placut si reconfortant la pret de trei stele. Situat in centrul orasului, la distanta de numai cateva minute de gara orasului si avand in apropiere centrul medieval al urbei, hotelul nu poate fi decat o foarte buna alegere, cu atat mai mult cu cat incepand din acest an capacitatea de cazare s-a marit, iar noua locatie poate satisface toate nevoile turistilor. Arhitectura moderna, intimitatea celor 35 de camere din care poate fi admirata privelistea minunata a Tampei, posibilitatea de petrecere a timpului atat pentru distractie cat si pentru afaceri in cele doua saloane restaurant si sala de conferinte, sunt tot atatea atuuri care fac din Hotel Casa Muresan un loc de popas perfect.

Pentru turistii care isi planifica o vacanta in Brasov, hotelul ofera toate posibilitatile de cazare, atat pentru persoane care calatoresc singure, cat si pentru familii cu copii, avand la dispozitie camere cu pat matrimonial, camere cu doua paturi, camere cu doua paturi plus pat extensibil si suita de lux cu doua paturi plus pat extensibil, jacuzzi si sauna.

Micul dejun, care este servit in sistem suedez, a carui pret este inclus in tarifele de cazare, meniurile rastaurantului care includ delicioasele preparate din bucataria romaneasca si internationala, cat si barul pus la dispozitie pentru momente de relaxare, completeaza oferta pe care Hotel Casa Muresan o face turistilor veniti pentru la poalele Tampei. Informatii foarte utile despre aceasta unitate turistica pot fi gasite pe site-ul hotelului www.casamuresan.ro.

Pentru o vacanta in Brasov avand asigurata o cazare la cele mai inalte standarde si exigente, ramane doar grija de a nu fi ratate obiectivele turistice incarcate de istorie ale orasului.

Cele mai importante obiective turistice din Brasov

    Poarta Ecaterinei, care odinioara era situata in afara cetatii, dispunand de galerii de lemn supraetajate, unde au fost gasite marturii din 1522 care atesta ca galeriile erau folosite pentru aparare.
    Turnul Alb, ramas din perioada medievala, care facea parte din fortificatiile exterioare ale Brasovului.
    Tampa, munte care face parte din lantul Carpatic, masivul Postavarul, ce poate fi urcat cu ajutorul celor 25 de serpentine taiate in munte in 1837.
    Celebra strada a Sforii, cea mai ingusta strada din Europa, situata intre strazile Cerbul si poarta Schei, datand din perioada medievala a Brasovului.

Petrecerea unui sejur sau a unui weekend in orasul de la poalele Tampei, optand pentru o oferta de cazare de elita din Brasov, atrage dupa sine o multime de amintiri de neuitat.