Statiunea Balneara Baile Figa

Un nou exemplu prin care se demonstreaza ca se pot face lucruri minunate prin accesarea de fonduri europene este complexul balnear Baile Figa, inaugurat in iunie 2010.
Cu o investitie de peste un million de euro, Statiunea Baile Figa se poate lauda cu un bazin cu apa sarata, bazine pentru tratament cu namol, parc de joaca pentru copii, terenuri de sport, o piscina acoperita (apa dulce), terase, plaja cu nisip.

Statiunea se intinde pe 18 hectare de teren si este, practic, o oaza de sanatate pentru toti vizitatorii ei, mai ales datorita apelor sarate si namolului care au prorietati asemanatoare cu cele din Techirghiol.

Fiind situate in aer liber, bazinul ca apa sarata va poate ajuta sa uitati de durerile provocate de reumatism sau de statul pe scaunul la birou. Inotul in aceasta apa va va imbunatati circulatia sangelui si va intari sanatatea inimii. Si pentru ca totul sa fie perfect, in imediata apropiere a bazinului au fost construite mai multe terase si o plaja cu nisip si sezlonguri, unde va puteti relaxa dupa efortul depus in apa sarata.

In caz de vreme rea, puteti opta oricand pentru cladirea SPA unde veti gasi o piscina cu apa dulce numai buna pentru relaxare sau inot. Nici iubitorii sportului nu se pot plange pentru ca statiunea dispune de trei terenuri cu gazon sintetic (unul de fotbal si doua de tenis) si de o sala de fitness aflata tot in cladirea SPA.

Preturile pentru toate acestea sunt foarte mici: 10 lei/bratara – taxa intrare in parcul balnear (copii sub 7 ani acces gratuit) si 10 lei/bratara taxa de intrare in interiorul complexului (vineri – duminica).

Asadar, un pret foarte mic pentru a va bucura de un loc minunat, pentru a avea grija de sanatatea dumneavoastra. Tot ce mai ramane este sa cautati o cazare Baile Figa.