Hotel Aurora Mamaia - doua stele cu valoare adaugata

Asa cum promiteam intr-un articol anterior, astazi va prezentam primul hotel din seria propunerilor pentru vacanta 2012 pe litoralul romanesc: Hotel Aurora din statiunea Mamaia.


Hotel Aurora Mamaia - Principalul motiv pentru care am decis sa va propunem acest hotel pentru vacanta de vara este excelentul raport pret/calitate pe care Aurora Mamaia il ofera. Clasificat la doua stele plus, hotelul ofera – dupa parerea noastra – confortul si dotarile pe care le intalnesti de obicei la unele hoteluri de trei stele. Singurul motiv pentru care probabil acest hotel nu poate fi incadarat la categoria superioara fiind suprafata camerelor.

Hotel Aurora Mamaia este amplasat chiar la intrarea in statiune dinspre Constanta, in vecinatatea parcului acvatic Aqua Magic si a teatrului de vara. Este situat practic pe plaja fiind despartit de aceasta doar de o straduta paralela cu apa Marii Negre.

Renovat complet in anul 2008, hotelul dispune de camere duble dotate cu mobiler nou, aer conditionat, baie cu dus, televizor cu cablu, minibar, inchidere cu cartela magnetica, geamuri termopan si pardoseala mochetata. Dispune de asemenea si de restaurant propriu, insa puteti opta la fel de bine sa serviti masa la restaurantele cu auto-servire din zona pentru o vacanta low-budget in adevaratul sens al cuvantului.

Recomandam Hotel Aurora din Mamaia indeosebi familiilor cu copii care nu dispun de un buget prea mare pentru vacanta de vara insa nu vor sa faca rabat la calitatea serviciilor de cazare primite. Ne bazam afirmatiile pe experientele proprii si pe sumedenia de review-uri pozitive de pe internet despre acest hotel.

Daca totusi tintiti mai sus de doua stele, ramaneti aproape pentru urmatoarea noastra propunere. Are trei stele, a fost renovat complet in extrasezonul 2011-2012 si include pentru prima oara in oferta proprie serviciile all-inclusive. Suna bine, nu-i asa?